Financiele Administratie

Jouw administratie volledig verzorgd

Wilt u uw boekhouding uit handen geven óf heeft u hulp nodig om zeker te weten dat u zelf alles goed heeft ingevuld? In beide gevallen kunnen wij u ondersteunen.

Wij verwerken de door u aangeleverde administratie, controleren uw ingeboekte gegevens en passen deze ook aan waar en wanneer dat nodig is.

Bent u starter? Dan helpen wij u ook met de inrichting en het opzetten van uw administratie. Daarnaast heeft u bij ons de mogelijkheid voor online boekhouden.

De financiële basis

Een correcte boekhouding vormt de basis van uw onderneming. Tegelijkertijd biedt een solide administratie u een overzichtelijk beeld in de sterke en zwakke punten van uw bedrijf.

FinancialCare4u helpt u om inzicht en overzicht te krijgen in uw boekhouding. Zodat u grip houdt op de cijfers én daarnaast zelf verantwoorde beslissingen kunt nemen voor uw onderneming.

Online boekhouden

Om te beginnen is boekhouden voor u als ondernemer steeds meer een zaak van digitaal aanleveren. Denk aan het digitaal aanleveren van bonnen/facturen evenals het invoeren en controleren.

FinancialCare4u verzorgt en ondersteunt om uw digitale boekhouding zo soepel mogelijk te laten verlopen.

Door middel van standaard bedrijfsrapportage (SBR) draaien wij automatisch aangiftes en rapportages uit direct vanuit uw administratie. Daarnaast kunnen wij deze met één klik op de knop indienen bij verschillende instanties zoals bijvoorbeeld de Belastingdienst.

Wilt u gebruikmaken van ons online boekhoud systeem en zelf de bonnen en/of facturen invoeren? Wij zorgen er voor dat alle data en berekeningen kloppen, volgens actuele wet- en regelgeving. Vervolgens beoordelen wij de door u gevoerde administratie, zodat de administratie van uw bedrijf altijd up to date is.

Diensten

Wij helpen u ook met: