Net gestart als ondernemer... hoe nu verder?

Net gestart met uw onderneming? Startende ondernemers hebben in de beginfase nog veel vragen over hun boekhouding. Of u nu een freelancer bent, start als mkb’er of als stichting of vereniging, de boekhouding is een belangrijke basis van uw onderneming.

Veelgestelde vragen:

Al deze vragen zijn voor startende ondernemers heel logisch. Vooral wanneer u zich bevindt op nieuw terrein. Neem gerust contact met ons op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek, dan gaan we samen kijken wat wij voor u kunnen betekenen.

Heeft u al een begin gemaakt, maar u wilt graag zeker weten of alles wat u tot nu toe gedaan heeft klopt? Wij helpen u graag op weg, zodat uw (administratieve) basis staat als een huis.

Onze Werkwijze

We starten met een kennismakings-gesprek. In dit gesprek horen wij graag meer over u en uw bedrijf en wat uw vragen zijn over de boekhouding.

Vervolgens brengen we in kaart wat u zelf wilt blijven doen en waarbij wij u kunnen ondersteunen. Bijvoorbeeld bij het opzetten van uw administratie, Btw-aangiftes, aanvragen van toeslagen en het verstrekken van algemene informatie met betrekking tot de boekhouding.