Analyse & Rapportage

Bedrijfsvoering aan de hand van actuele data


Als startende ondernemer kan het handig zijn om begeleiding te krijgen bij uw (bedrijfs)financiën. Vraag geheel vrijblijvend een financieel- of fiscaal adviesgesprek aan, zodat u een goede start maakt met uw onderneming.

Haal het maximale eruit met ons bedrijfsadvies

Een succesvolle onderneming valt of staat door de juiste keuzes op het juiste moment te maken. Wij denken met u mee en nemen u het meeste werk uit handen. Zodat we samen het maximale eruit kunnen halen.

Rapportages

Rapportages helpen u om een goed inzicht te krijgen in uw financiën. Wij stellen graag uw jaarrekening op, evenals tussentijdse cijfers. Deze bespreken we samen, zodat u de strategische keuzes voor uw onderneming kunt maken, gebaseerd op een juist financieel overzicht.

Diensten

Jaarrekening

De jaarrekening geeft inzicht in uw cijfers van het afgesloten boekjaar. Zo schetst een goed opgestelde jaarrekening een duidelijk beeld van de financiële situatie en de behaalde resultaten van uw bedrijf. FinancialCare4u biedt diverse mogelijkheden wanneer het gaat om het opstellen van een jaarrekening. Afhankelijk van de wensen van uw bedrijf.

Voor freelancers met een eenmanszaak zijn de belanghebbers van de jaarrekening vrijwel altijd de eigenaar zelf en de Belastingdienst. In sommige gevallen moet u de jaarrekening afgeven aan financiers, zoals bijvoorbeeld de bank.

Als u een BV heeft, bent u verplicht een jaarrekening te deponeren bij de Kamer van Koophandel (KvK). Daarbij geldt dat hoe groter de onderneming is, hoe meer gegevens er openbaar gemaakt moeten worden bij de KVK.

Een basis jaarrekening (overzicht van Balans & Winst-Verlies) wordt gebaseerd op de door u of door ons gevoerde (online) administratie. We verrichten tevens enkele relevante toetsen aan de hand van deze cijfers.

Bij een uitgebreide jaarrekening wordt dit uitbesteed aan een externe partij. We laten de aangeleverde gegevens voor de jaarrekening cijfermatig controleren en analyseren. Zo krijgt u goed inzicht in de solvabiliteit, liquiditeit en rentabiliteit van uw bedrijf.